top of page

HOLISTISCH HUIDTRAJECT

IMG_8158.jpeg

JOUW REIS NAAR EEN MOOIE, GEZONDE HUID

Door onze opleiding Orthomoleculaire therapie, geloven we bij Plus Belle ten volle in de kracht van een holistische aanpak. Ons doeltreffend en uniek huidtraject is ontworpen om écht iedereen te helpen een gezonde, mooie huid te bereiken door te kijken naar het grotere plaatje.

 

Heb jij ook al verschillende pogingen ondernomen zonder langdurige oplossingen? Ik begrijp als geen ander wat het is om geconfronteerd te worden met bepaalde huidklachten. We gaan echt samen op zoek naar de oorzaak van jouw huidconditie en gaan voor een effectieve en lange-termijn oplossing.

 

Door middel van een uitgebreide anamnese waarbij we dieper inkijken op jouw levensstijl, voedingsgewoontes, jouw stress-management,… Door middel van verschillende bloedtesten, stoelgangstesten, speekseltesten,… kunnen we een duidelijk beeld vormen van waar jouw huidprobleem zich afspeelt. Door voeding en levensstijl te optimaliseren, en eventueel jouw tekorten gaan aanvullen, ben ik ervan overtuigd dat we samen het mooiste resultaat voor jouw huid kunnen behalen.

Of je nu dus last hebt van acne, couperose, eczeem, psoriasis, rosacea, huidveroudering, pigment, gedehydrateerde huid,… Weet dat er een oplossing is, weet dat ook jij huidverbetering kan ervaren.

 

Ik help je heel graag op weg naar een mooie, gezonde, zelfverzekerde versie van jouw unieke huid!

3 KEYS TO A HEALTHY, GLOWY SKIN

SLEUTEL 1

GEZONDHEID OPTIMALISEREN

SLEUTEL 2

CORRECTE SKINCARE

SLEUTEL 3

DOELGERICHTE BEHANDELINGEN

UNIEK HUIDTRAJECT

Door bovenstaande sleutels te gaan combineren, specifiek aangepast op jouw huidconditie, kunnen we samen aan de slag gaan. There’s no ‘one size fits all’ when it comes to skin improvement. Het is zo ontzettend belangrijk dat we jouw unieke huid ten volle leren kennen, dit is dan ook onze allereerste stap in dit huidtraject.

Wil je graag meer info over onze unieke, holistische aanpak? Dan plan je allereerst een huidconsult in. We overlopen samen een aantal vragen zodat ik jou beter kan leren kennen en nadien maken we een professionele huidscan. Aan de hand hiervan bespreken we jouw huidconditie en ga ik voor jou een persoonlijk behandelplan gaan opstellen.

PLAN VRIJBLIJVEND JOUW HUIDCONSULT

Tijdens dit 6 maandelijks traject met een persoonlijk behandelplan, opvolging en een maandelijkse behandeling hier in de praktijk boek je niet alleen een gegarandeerd resultaat, maar kan je ook genieten van exclusieve voordelen en extra’s. Wat dit net allemaal inhoud, bespreek ik graag verder met jou tijdens ons vrijblijvend huidconsult.

 

Dit unieke traject kan jou de verandering geven waar jij echt van droomt. En ik sta naast je met mijn expertise om je te begeleiden, zodat je innerlijke schoonheid ook in je huid zichtbaar wordt.

LET’S DO THIS. TEAMWORK MAKES THE SKINCARE WORK!

IMG_8599.jpeg

BOEK NU ONLINE JOUW HUIDCONSULT.

HEB JE NOG EEN VRAAG OVER ONS HOLISTISCH HUIDTRAJECT?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN.

bottom of page