top of page

PEELINGS

1926BA3C-F936-4E1E-8FF2-983B3211FB3A.jpeg

PEEL TREATMENTS

NEXT LEVEL SKINCARE

Intensieve huidverbetering start bij peelings.

Huidveroudering, pigmentproblemen, grove poriën, zonneschade, acne & littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen.

De werkzame stoffen in de peelings werken stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze ook minder snel veroudert.

Je hoeft trouwens absoluut geen schrik te hebben van deze behandelingen. 

Samen gaan we er namelijk voor zorgen dat jouw huid mooi voorbereid is op deze prachtige behandelingen. 

Uiteraard gaan we jou hier in gaan begeleiden en werken we stap voor stap, zodat jouw huid ten volle kan genieten

 van al de werkzame ingrediënten die in de IMAGE IPEELS verwerkt zitten!

Wil je dus graag een peeling inplannen? Weet dat je huid dan voldoende moet voorbereid zijn om het gewenste resultaat te bekomen.

Start daarom minimum 4 weken voor je eerste peeling met de thuisproducten van IMAGE Skincare.

A0D1355F-FC20-488C-8D2A-90133024738A.jpeg

VERSCHILLENDE IMAGE SKINCARE IPEELS

THE SIGNATURE FACELIFT (LEVEL I)

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

 

➤ Rosacea, droge gedehydrateerde huid, couperose, geïrriteerde huid, lichte vormen van acne, lichte vormen van pigmentatie, na cosmetische ingrepen,...

ORMEDIC LIFT (LEVEL I)

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid.

➤ Geïrriteerde huid, huid in hormonale disbalans, inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen en tieners.

ACNE LIFT (LEVEL II)

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

 

➤ Actieve acne, acne-gevoelige huid, vette huid, verwijde poriën, huid in totale disbalans.

WRINKLE LIFT/FORTE (LEVEL II)

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

 

➤ Alle fasen van huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne en UV-schade.

LIGHTENING LIFT/FORTE (LEVEL II)

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur.

 

➤ Pigmentvlekken, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijkmatige teint en inflammatoire huidproblemen.

BETA LIFT (LEVEL III)

Een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol voor effectief huidherstel. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging aan de huid door zonlicht en acne. Daarnaast is deze peeling effectief voor eerste tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels.

Zeer actieve acne, vette huid, witte pustels

ED9B0FEE-62F2-474F-99F2-5C03D914FF31.jpeg

OVER IMAGE SKINCARE IPEELS

Professionele of medische peelings met farmaceutische kwaliteit kunnen veel huidproblemen verbeteren of verhelpen.

Het is een eenvoudige, vaak toegepaste en doeltreffende techniek die een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid veroorzaakt.

 

Ze worden vaak ingezet om lijntjes te verzachten, de teint te verhelderen, een grove huidstructuur te verfijnen, voor het egaliseren van oneffenheden en het verminderen van hyperpigmentatie.
Het is ook een effectieve manier om verstoppingen bij een acné gevoelige huid aan te pakken en comedonen te voorkomen.

 

De professionele peelings van Image Skincare zijn zeer veilig en indien goed toegepast zijn ze onmisbaar inzake huidverbetering.

Geef je daarom over aan een professional die goed opgeleid is!

Een chemische peeling (of fruitzuurpeeling) verweekt de bovenste huidlaag.

Doordat de ‘lijm’ tussen de dode huidcellen opgelost wordt, gaat de huid versneld afschilferen.

In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet langer afgesloten waardoor poriën minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken.

 

Daarnaast hebben fruitzuren ook een ontstekingsremmende werking waardoor ze uitermate geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt bovendien tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een verhelderend effect heeft en hyperpigmentatie op die manier doeltreffend kan behandeld worden.

0535CC9E-66BB-4993-B534-937536DEBEB0.jpeg

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Meestal wordt er gewerkt in een reeks van zes behandelingen, met telkens 14 dagen tussentijd. Het is aangeraden om daarna met enige regelmaat een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren, om het resultaat langer vast te houden.

Wordt mijn huid door die opeenvolgende peelings niet te dun?

Toch niet. Onderzoek heeft aangetoond dat een peeling op termijn een herstimulatie geeft van het collageen, dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Regelmatig peelen zorgt er ook voor dat de huid beter vocht vasthoudt en dus beter gehydrateerd wordt.

Zijn deze medische peelings wel veilig?

De peelings van Image Skincare zijn uiterst veilig. Er bestaan oppervlakkige peelings, middeldiepe peelings en diepe peelings. Hoe dieper de peeling, hoe beter het resultaat. Bovendien zijn de peelings gebufferd, dat wil zeggen dat de zuurtegraad van je huid onder controle blijft, zodat de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

Hoe verloopt een behandeling?

Eerst wordt je huid dubbel gereinigd, daarna wordt de peeling aangebracht. Na de peeling wordt een LED-sessie ingelast van 15’ om je huid sneller te laten herstellen en de collageen productie te stimuleren, dit terwijl jouw herstellend masker inwerkt. 

MAAK ONLINE JOUW AFSPRAAK.
HEB JE NOG EEN VRAAG OVER EEN PEELING BEHANDELING?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN.

bottom of page