top of page

HYDRAFACIAL

C5C7CC9D-1FD9-4D90-B08F-5B76E5730CCE.jpeg

HYDRAFACIAL EXCLUSIEF BIJ PLUS BELLE

HYDRAFACIAL | IT’S MORE THAN JUST A FACIAL

elite_main1.png

WAT IS HYDRAFACIAL?

DE POPULAIRSTE FACIAL VOOR HEM & HAAR

HydraFacial MD® is een award-winnende, intensieve behandeling die je huid reinigt, peelt en hydrateert in één snelle en efficiënte behandeling. Hydrafacial wordt gekozen door de beste huidklinieken en dit over héél de wereld. Omdat we deze behandeling voor iedere huid kunnen personaliseren kunnen we werken op verschillende huidcondities zoals acne, roodheid, pigmentatie, zwarte puntjes, fijne lijntjes, huidstructuur,... Daarbovenop krijgt je huid na de behandeling de welgekende 'hydrafacial-glow'!

DE 3 STAPPEN BEHANDELING

3 STEPS TO A PERFECT GLOW

STAP 1.

REINIGING & PEELING

De huid wordt op een zachte manier gereinigd. Met een milde exfoliëring worden de dode huidcellen in de bovenste huidlaag zachtjes verwijderd waarna een nieuwe huidlaag wordt blootgelegd.

STAP 2.

EXTRACTIES & HYDRATATIE

Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-up resten. Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het reservoir.

STAP 3.

VOEDING & BESCHERMEN

In de derde en laatste stap voeden we de huid met antioxidanten en peptiden, eventueel aangevuld met extra opties om het resultaat te versterken. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde, stralende gloed!

VOOR WIE IS HYDRAFACIAL GESCHIKT?

HYDRAFACIAL RICHT ZICH OP ALLE MOGELIJKE HUIDPROBLEMEN ZOALS:

Fijne lijntjes + rimpels, elasticiteit + stevigheid, egale teint + jeugdigheid, huidstructuur, hyperpigmentatie (melasma, zonneschade,...), vette + verstopte huid, gesloten comedonen + zwarte puntjes, grote poriën + grove huidstructuur, gevoelige en/of rosacea huid.

hl-18943084665.jpg

PERSONALISATIE

Elke behandeling kan gepersonaliseerd en/of geoptimaliseerd worden.

59A723EF-7A18-40DF-B897-DD5D1873C951.webp

LYMFEDRAINAGE

Lymfedrainage is een ontspannende toevoeging aan jouw HydraFacial. Het is een detox voor de huid doordat het afvalstoffen gaat afvoeren, doorbloeding stimuleert en de huid lichtjes plumpt. Deze extra fase bevordert de bloed- en vochtcirculatie. Helpt bij het helen van chirurgische wonden of zwellingen. Wanneer de lymfen doorstromen zijn de cellen voorzien van vers vocht waardoor de huid er fris en levendig uitziet.

BOOST NODIG?

Heeft u een specifiek huidprobleem? Dan kunnen we met de HydraFacial boosters heel gericht aan de slag gaan. Deze boosters geven uw huid de ultieme glow en de kickstart van uw huidverbetering. Dus nog meer resultaat. We overleggen telkens tijdens de behandeling welke boosters we geheel of plaatselijk gaan insluizen.

thumbnail_glorifier1.jpg
6277C676-2E9F-4F99-96D7-8CC6A5A092E0.webp

PERK EYE OF PERK LIP

Voeg een extra oog -of lipbehandeling toe aan jouw HydraFacial. De helft van het product wordt ingebracht en de andere helft krijg je mee naar huis om de behandeling thuis verder te zetten.

PERK LIP: een verfrissende behandeling die de lippen exfolieert, hydrateert en voller maakt. PERK EYE: deze behandeling verheldert, verstrakt en hydrateert de oogcontour.

NEK- EN DECOLLETÉ BOOSTER

Laat jouw nek -en decolleté volledig meenemen tijdens jouw HydraFacial. Epicutis nek -en decolletébooster is specifiek ontwikkeld om deze zone extra te revitaliseren, hydrateren, verstevigen en boosten. Het Epicutis™ Neck and Décolleté Booster Serum maakt gebruik van HYVIA® en AGSE, gepatenteerde botanische extracten afkomstig van chiazaad en druivenpitten.

3CB4E212-547A-402B-8829-FE5F85E0DFD9.jpeg
12F4E3A2-FD9E-482C-A69F-789BC45D7D33.jpeg

DERMAPLANING

Dermaplaning + HydraFacial is dé gouden combinatie voor een prachtige glow. Door een Dermaplaning toe te voegen kunnen de actieve huidverbeterende werkstoffen van de HydraFacial tot wel 60% beter ingesluisd worden in de huid. Wat resulteert in een extra glow + resultaat!

WELKE HYDRAFACIAL BEHANDELINGEN ZIJN ER?

HYDRAFACIAL DELUXE
SIGNATURE + BOOSTER + LED
We voegen een gepersonaliseerde booster toe op basis van jouw huidprobleem: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, huidstructuur, pigmentatie, vergrote poriën of een verstopte huid. Je kunt ook kiezen tussen extra oog- of lipverzorging. Bij deze HydraFacial werken we ook met medische LED-therapie. Dit zorgt ervoor dat de gepersonaliseerde booster nog dieper in de huid en huidcel kan werken. LED-licht werkt daarnaast kalmerend en herstellend en verhoogt het huidverbeterende resultaat nog tot 40%.


HYDRAFACIAL PLATINUM
SIGNATURE + LYMFEDRAINAGE + BOOSTER + LED
Deze Platinum behandeling combineert alles van de HydraFacial Deluxe (booster en LED-therapie) met een ontspannende lymfedrainage-massage. Deze massage bevordert je bloed- en vochtcirculatie en laat je lymfen doorstromen. Op die manier worden de huidcellen van extra vocht voor
zien en zullen afvalstoffen meteen worden afgevoerd. Dit alles geeft je een extra frisse, levendige look.

HYDRAFACIAL ULTIMATE GLOW
DERMAPLANE + DELUXE
Vooraleer we de HydraFacial Deluxe uitvoeren, gaan we de huid
gaan voorbereiden met een Dermaplane behandeling. Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Hierdoor kunnen alle actieve werkstoffen die we nadien gebruiken nog dieper in jouw huid inwerken, voor een ongeziene glow als resultaat.


HYDRAFACIAL NEXT LEVEL
PLATINUM + SKINPEN
Hierbij gaan we de Platinum gaan combineren met ons medisch microneedling toestel, namelijk de SkinPen. De SkinPen is een collageen inductie therapie waarbij we de fibroblasten aanspreken in jouw huid. We willen namelijk de aanmaak van collageen en elastine gaan stimuleren. Dit resulteert in een gladdere huidstructuur en zorgt dat oa rimpels, pigment en acne littekens aanzienlijk verminderen. Aangezien we in deze combinatie allereerst een lymfedrainage gaan uitvoeren kan de huid nog beter aan de slag gaan na de SkinPen. Met deze combinatie werken we dus echt op een hoog niveau aan huidverbetering.

HYDRAFACIAL KERAVIVE
REVOLUTIONAIRE BEHANDELING VOOR JE HOOFDHUID & HAAR
Wanneer je last hebt van dunne haren, minder haren na de zwangerschap, een hoofdhuidprobleem of deze problemen wil voorkomen, is deze behandeling iets voor jou. HydraFacial Keravive is de eerste en enige behandeling ter wereld die zich focust op een gezonde hoofdhuid. Door een gepatenteerde mix van groeifactoren en huidproteïnes wordt de hoofdhuid gehydrateerd , gevoed en gestimuleerd. Je krijg bovenop de behandeling een Peptide Complex Spray mee om je hoofdhuid thuis verder te behandelen. We adviseren 3 behandelingen, 1x per maand.

VEELGESTELDE VRAGEN

IK HEB EEN GEVOELIGE HUID, IS DEZE BEHANDELING DAN WEL GESCHIKT VOOR MIJ?
De Hydrafacial kan toegepast worden bij alle huidtypes. Zelfs voor de meest gevoelige huiden die te kampen hebben met couperose, rosacea, psoriasis,... En dit zelfs het hele jaar door. HydraFacial is trouwens ook geliefd bij de mannen! We passen altijd de peeling sterktes en boosters aan, zo kunnen we de behandeling altijd aanpassen aan jouw specifieke huidconditie.

HOE VAAK MOET IK DE BEHANDELING HERHALEN?
Één behandeling volstaat al voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpeltjes, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Om dit resultaat aan te houden wordt de Hydrafacial behandeling maandelijks aanbevolen. Uiteraard vinden we het ook belangrijk om jouw huid elke ochtend en avond thuis goed te verzorgen. We stellen dan ook graag een op maat samengesteld protocol voor.

WANNEER IS DE HYDRAFACIAL NIET MOGELIJK?
De behandeling is niet mogelijk als je zwanger bent, borstvoeding geeft, of wanneer je actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten of actieve zonnebrand hebt. We kunnen de behandeling ook niet uitvoeren als je roaccutane of andere huidverdunnende medicatie gebruikt.

VOORBEREIDING HYDRAFACIAL

Voordat we starten met de behandeling is het belangrijk dat je 7 dagen geen hevige zuren gebruikt in je huidverzorgingsroutine, waaronder retinol, glycolzuur, salicylzuur,… Ook mag je 7 dagen geen botoxbehandeling hebben ondergaan, 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen, of kortgeleden een laserbehandeling hebben ondergaan. Het is belangrijk dat je huid voor de behandeling niet gebruind is door de zon. Ga daarom vanaf ongeveer vier weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank.

NAZORG HYDRAFACIAL

De HydraFacial is een snelle en efficiënte behandeling die geen pijn of ongemak oplevert. Sterker nog, de behandeling is zelfs aangenaam en zeer verfrissend. Het resultaat is vrijwel direct een egale en mooiere huid. Er is geen herstelperiode, dat betekent dat je direct na de behandeling make-up kunt aanbrengen en je normale activiteiten kunt hervatten. Al raden we wel aan om de eerste 48u geen sauna, zwembad, zonnebaden of zuren te gebruiken in jouw verzorgingsroutine. 

MAAK ONLINE JOUW AFSPRAAK.
HEB JE NOG EEN VRAAG OVER DE HYDRAFACIAL?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN.

bottom of page