top of page

EQOLOGY - VOEDINGSSUPPLETIE

FullSizeRender.jpeg

WAAROM EQOLOGY?

Nadat ik zelf een tijdje op zoek was naar een oplossing voor mijn gezondheid kwam ik zelf in aanraking met de wondere wereld van Orthomoleculaire therapie. Hierdoor ben ik zelf opgestart met deze studie en begon de zoektocht naar de meest kwalitatieve en zuivere suppletie. Na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij EQology. Al meer dan 20 jaar produceren ze hoogwaardige, beproefde voedingssuppletie waarvan de voordelen en resultaten al meermaals zijn bewezen. De beste versie van jezelf, zowel vanbinnen en vanbuiten, dat is ons doel!

OMEGA 3 SPEELT EEN CRUCIALE ROL

Wist je dat 90% van de mensen een tekort heeft aan Omega 3? En dat dit een enorme invloed heeft, niet alleen op je lichaam, maar ook op je huid?

Door onze Westerse voedingsstijl en door de huidige voedingsindustrie krijgen we, ondanks dat we toch gezond eten, jammer genoeg niet meer voldoende Omega 3 binnen. Als we vroeger 3-4 keer per week wilde, vette vis consumeerden kon ons lichaam dit voldoende aanmaken. Maar door de vissen die in ongeziene volumes gekweekt worden, door de antibiotica die ze toegediend krijgen, lukt het ons jammer genoeg niet meer om ons Omega 3 op peil te houden.

Omega 3 speelt een cruciale rol in de optimale werking van jouw hormonen en is essentieel voor een juiste opname van vitamines en mineralen. Als we hier dus niet voldoende van bezitten geraakt jouw lichaam in een chronische ontstekingsfase waardoor we vaker klachten ervaren zoals: diverse huidklachten, vermoeidheid, PCOS, allergieën, insulineresistentie, slaapproblemen, menstruatieklachten, stemmingswisselingen,… Zie Omega 3 dus echt als de basis van jouw ultieme gezondheid, de beste versie van jezelf.


Op pubmed vind je trouwens een 36.000-tal studies over Omega 3, wat meteen aantoont hoe belangrijk deze vetzuren zijn voor ons lichaam. Ze spelen een belangrijke rol in de gezonde werking van alle cellen in je lichaam en dus ook voor je gezondheid. 

DE VOORDELEN VAN OMEGA 3

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (Omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo is het essentieel voor:

 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit, remt ontstekingen)

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)

 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)

 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)

 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)

 • Een hogestressbestendigheid (hormoongevoeligheid)

 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg.

 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

KWALITEIT GAAT BOVEN ALLES

Mijn man, dochter en ikzelf nemen dagelijks de hoogwaardige en hoog gedoseerde Omega 3 van EQology. De visolie die wij gebruiken, en die ik ook aan jou adviseer, is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde.  Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3 vetzuren gewaarborgd en heb je na 5 maanden een gezonde omega 6:3 ratio. 

Ons Omega 3 supplement voldoet aan de volgende criteria:

 • Het is een vloeibaar supplement (goed opneembaar door het lichaam)

 • Het is een hoog gedoseerde visolie

 • Het is duurzaam (MSC en CoC-gecertificeerd) >, gewonnen uit de snijresten van visfilet, zodat er geen extra (of onnodig) vissen gevangen hoeven te worden

 • De visolie bevat omega3 uit kabeljauw geviste afkomstig uit de koudste zeeën van de wereld (Noorwegen)

 • Laagste totoxwaarde (<4) > super verse olie!

 • Geschikt voor kinderen

 • Geschikt voor zwangere vrouwen

 • Zachte smaak

 • Geen (vieze) oprispingen

 • 100% natuurlijk

 • Bevat speciaal geselecteerde olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen (=antioxidanten!)

 

Eqology staat voor kwaliteit en is alleen via therapeuten en andere gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Wil jij ook graag gebruik maken van deze visolie, vul je gegevens in op het onderstaande formulier!

Wist je dat het zelfs mogelijk is om anoniem de verhouding Omega 3/Omega 6 in jouw bloed te testen in een laboratorium? Deze test doe je voordat je start met de visolie. Na 5 maanden consequent gebruik doe je weer een (anonieme) bloedtest en weet je hoe je er voor staat. Dan zie je letterlijk zwart op wit wat de visolie intern met jouw lichaam heeft gedaan. Starten zonder bloedtest is uiteraard ook mogelijk.

In het filmpje hieronder wordt duidelijk weergegeven hoe het komt dat de Omega 3 / Omega 6 ratio bij veel mensen tegenwoordig niet meer in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega-3 in je bloed en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQology Arctic visolie.

BESTELOPTIES VISOLIE, VITAMINE D3-K2 EN/OF COLLAGEEN

VISOLIE:  € 39 p.m. (€78 eerste maand)

Je kan starten met 2 flesjes Eqology visolie voor €76,- (excl. €5,90 verzendkosten). De eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor vullen van cellen. Daarna betaal je €38,- per maand (excl. €5,90 verzendkosten).  

IMG_1900.jpeg

VISOLIE + TEST:  €39 p.m. (€122 eerste maand)

Meten is weten. Je ontvangt 2 flesjes Eqology visolie plus een vingerpriktest die je voorafgaand van de start met de visolie prikt om je beginwaarde Omega3/Omega6 ratio te bepalen. Na 4 maanden krijg je opnieuw een test opgestuurd. Je betaalt de eerste maand €119,- (excl. €4,90 verzendkosten), daarna €38,- per maand (excl. €5,90 verzendkosten).  

IMG_1903.jpeg

VITAMINE D3/K2 + VISOLIE:  €62 p.m. (€ 135 eerste maand)
Vitamine D3/K2 is de anti-agingvitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Combinatie visolie + vitamine D3/K2 is €132,- de eerste maand (voor 2 flessen visolie), daarna €61,- per maand. Gratis verzending.
Ook krijg je bij de start een vingerpriktest, en na 4 maanden nogmaals. Zo kun je uitstekend je omega ratio in de gaten houden.

FullSizeRender.jpeg

COLLAGEEN + VISOLIE:  €93 p.m. (€132 eerste maand)

Collageen is geweldig voor zowel huid, haar en nagels. Maar ook voor je botten, spieren, pezen,… En niet te vergeten: jouw darmen.

Combinatie visolie + collageen is €132,- de eerste maand, daarna €92,- per maand. Gratis verzending. 

FullSizeRender.jpeg

ALLES! VISOLIE + COLLAGEEN + VITAMINE D3/K2:  €117 p.m. (€186 eerste maand)

Dit is simpelweg het beste van het beste. Hier valt letterlijk niets aan toe te voegen. Kosten zijn €186,- eerste maand, daarna €117,- per maand.

WAAROM ABONNEMENSTVORM?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de Omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van Omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de Omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen.

 

Dit is de reden dat EQology de Omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, easy peasy. Geen omkijken meer naar. En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen.

BESTEL JOUW EQOLOGY PAKKET

Bestel nu direct via mij door dit formulier in te vullen
Welk pakket had jij graag gewenst?
Welke smaak visolie?

Bedankt voor jouw bestelling. Ik maak het zo snel mogelijk in orde voor jou!

HEB JE NOG EEN VRAAG OVER ONZE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VAN EQOLOGY?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN.

bottom of page